måndag 30 maj 2011

Lite nytt

Åkte förbi en tygbutik här i staden. Nu visar det sig att de ska flytta till en annan ort och vill få slut på allt garn och annat de har hemma. Så de har 30 % rabatt på allt. Jag kunde inte låta bli utan kom hem med en liten påse gott och blandat. Detta vart min skörd :)
 
Flätstickor, vire, nummer 3 toppar och två olika virknålar i knit pro (älskar dem) och tre nystan fame trend. Ska bli lite olika sjalar som jag har haft fundering på. Hmmm mistänker att fortsätter det i denna takt kommer jag har stickat massor av sjalar i år. Men det finns så många fina mönster som jag vill testa. Tur att man har en ganska tillåtande man. Annars hade det inte funkat.
Nej nu ska jag smita ut med en kopp kaffe till honom. Han beslöt sig för att klippa våran gräsmatta. Själv så fick jag sköta om diskmaskinen. Och det bytet gör jag gärna :)

söndag 29 maj 2011

Mors dag

Idag så har jag blivit firad. Utav min dotter fick jag denna underbara bukett igår

och utav min man fick jag den här.

Idag så har jag, min man och Nandi varit i Stockholm på ryttarstadion och fått gått en liten lydnadskurs. Det har gått bra och det finns lite småsaker som vi ska öva på.

Glömde berätta att igår så var jag i skolan med min mellan son. Han hade lektioner halva dagen. De visade vad de höll på med i skolan. Jättemysigt var det. Lite blandat vart det som till exempel modevisning och experiment de hade gjort.

Lite mer har det blivit på två av mina sjalar. Har även suttit och spanat på vad jag ska göra när dessa är klara. Gud förbjude om min händer råkar vara utan jobb.....hehehe.

torsdag 26 maj 2011

Torsdag

Har varit lite för trött efter jobbet för att orka in här så ofta som jag vill. Har faktist helt otroligt men sant inte stickat på hela 2 dagar. Måste nog till doktorn...måste vara sjuk ;) Inte alls likt mig. 
Har kommit lite längre på min ena sjal. Tyvärr hade jag inge flerfärgat garn men den blir nog fin i detta också.

Men snart så har jag tid för att sticka mera.
 Snart är det helg och då kan jag sitta ute och bara njuta av sol och stickning. Tur att ungarna är lite större så man inte behöver hålla dem sällskap hela tiden :)
Nej nu ska jag smita in på facebook och vara med på online stickcafé. Skönt att äntligen få sitta ner och ta en kopp kaffe och njuta av garn mellan fingrarna igen. Ha det så bra ute i cybervälden alla vänner.


måndag 23 maj 2011

Måndag


Trött efter en dag på jobbet. Men lite kul har jag haft sen jag kom hem. Kunde inte låta bli utan starta en till sjal i dag. Testar ett nytt garn igen. Har så svårt att låta bli att gå förbi en garnaffär :)


Igår så fick vi lite sällskap av några ursnygga töser i byn.
Närmast är Nova 3½ år, den som sitter upp i bak är Indra 2½ år och hon som ligger och flåsar är min bäbis Nandi 11 månader :)
Lite bus på ängen vart det. Nandi till vänster, Indra till höger och Novas ryggtavla.

söndag 22 maj 2011

På mina stickor

Revontuli-sjal i Kauni .
Tröja med hålmönster i Rheuma thermal wolle.
Spetsstickad sjal i Fame trend.

Start

Ja nu har jag äntligen kommit igång med min blogg. Här kommer lite allt möjligt att finnas.
Eftersom jag hantverkar mycket så kommer jag att lägga in mina projekt här. Hoppas att ni kommer att gilla den. Tar tacksamt emot förslag på förbättringar :)