lördag 30 mars 2013

Konstrunda

Idag har jag varit ute med min man, dotter, far och styvmor på konstrunda här i staden. Många fina tavlor har jag sett och även ett antal fina smycken.
På eftermiddagen vart vi bjudna på påskmiddag hos min far och mycket trevligt vart det. Nu sitter vi hemma och tar det lungt och jag tar några varv på mina stickningar. Ska se om jag kanske kan ta kort imorgon eller på måndag.
Ha en underbar påsk ni alla där ute.
Kram Ingela

fredag 29 mars 2013

Länge sedan

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här. Mycket som har hänt som gjort att jag inte har orkat med bloggen över huvudtaget.
För att göra en lång historia kort. Jag gick in i väggen, började plugga, fick reda på att jag har cellförändringar i sköldkörteln.
Har tagit mig ur väggen och skolan är snart klar på gymnasie nivå och då bär det vidare till högskolan om jag kommer in, Sköldkörteln har jag kontroll på med jämna mellanrum hos läkare.

Stickat har jag gjort en hel del. Kommer nog upp en liten kavalkad bild senare när jag har samlat allt på ett ställe :)
Ska försöka att uppdatera här lite mera. Mina inlägg kanske kommer att handla om det som händer i livet också. Återstår att se.

Det som sitter på mina stickor just nu är en sjal teststickning och ett par strumpor som jag också teststickar. Börjar närma mig slutet på dem båda. I bokväg så håller jag på att läsa Animal Farm av George Orwell på engelska. Ett måste i engelskakursen. Ska även läsa 1-2 andra romaner till för att eventuellt få högre betyg. Kan ju alltid försöka :)
Ja nu har  jag förklarat lite vad som hänt och händer.
Ha en bra påsk alla ni där ute.

Kram Ingela