måndag 22 april 2013

När det inte blir som man tänkt...

Ja dagen har inte börjat allt för bra idag. Lite sena i morse när jag skulle lämna minsta barnet på fritis. Sen bar det av i full fart till akademiska i Uppsala med mellanbarnet för att han ska få sin spruta som han ska ta ett år eftersom han har hamnat för tidigt i puberteten. När vi väl kommeer dit så anmäler jag oss och vi får gå och sätta oss och vänta.
En sköterska kommer fram och frågar om vi har sprutan med oss. Vad? Vilken spruta? Det visar sig att det blivit lite miss i komunikationen och vi hade missat att hämta sprutan. Eftersom det är en ovanlig spruta så tar det några dagar innan den är hemma. Så jag fick packa ihop mig och sonen och åka till ingång 70. Gå till apoteket och beställa sprutan. Den kommer senare i veckan så nu ska jag fixa en ny tid till läkaren och spruttagning.
Denna vecka är full av olika besök. På onsdag ska nya hunden till vetrinären och få spruta, torsdag ska minsta till tandläkaren och på fredag ska jag se om min sköldkörtel har växt eller inte. Har ju visat sig att jag har cellförändringar i den. Jaja det är sånt som händer. Ska även försöka hinna med ett engelska prov i veckan plus att jag ska jobba på fredag och lördag. Så denna vecka är det fullt ös. Men det kommer nog att gå.
På stickfronten går det lite sisådär. Tar nått varv i taget på en eller flera stickningar. Måste nog försöka på allvar att få loss lite stickor. Måste bli färdig med några stickningar så att det inte blir några ufos.
Nej nu ska jag ta det lungt med en kopp kaffe och lite stickning.
Ha det så bra.
Kram Ingela

fredag 19 april 2013

Nu är det fredag

Idag har jag mest tyckt synd om mig själv. Förkyld, feber och eventuellt en urinvägsinfektion. Japp fredagsmys på hög nivå.
Imorgon så bär det av till Katrineholm för att titta på min sons Alexanders första handbollstunering. Ska bli kul och spännande och se om han klarar att vara ifrån oss och lyssna på tränarna hela helgen. Imorgon kväll så ska jag och resten av familjen över till min styvfar som har fyllt 65. En nyliven glad pensionär som fortsätter att jobba ett tag till. Det lär komma en hel del som ska gratta. Så det blir nog fullt ös. Sen på söndagen bär det av till Katrineholm igen för att hämta hem sonen.
Blir nog en del stickningar som får följa med mig. Ska ta med mig dem som är snart klara. Behöver frigöra lite stickor.
Återkommer med bilder lite senare.
Ha en underbar helg.
Kram
Ingela

onsdag 10 april 2013

Ledig dag

Äntligen en liten ledig dag. Har varit fullt ös här hemma nu sen i påskas. Min kära make har fyllt 40 år och en hel helg kom det folk och gratta honom. Själv så baka, baka, plugga, plugga och pluggade jag. I lördags så gjorde jag högskoleprovet och det gick över förväntan. Har även skickat in ansökan till olika skolor och program på högskolan. Uj nu är jag nära. Maj är sista månaden jag går på komvux och sen har jag blivit klar med gymnasiet :)
Känner mig faktist jäkligt stolt över mig själv. Och nu ska jag fortsätta framåt i mitt liv.
På stickfronten så håller jag fortfarande på med teststickningssjalen. Mitt i avslutningen så tog garnet slut men  jag hitta en annan butik som hade mitt garn, så nu inväntar jag det.
Snart klar med teststickningssockorna. Så det kommer snart en bild. Har även börjat på en till sjal. Om jag behöver den??? Bra fråga. Kan man få för många sjalar??? Tror inte det :)

Nått mer som hänt i familjen är att vi har fått en ny medlem. En liten blandis shäfer/dobberman på 4-5 månader gammal har flyttat till oss. Han hittades på motorvägen och hade ingen märkning. I fem veckor försökte polisen att hitta ägaren men ingen gjorde sig till känna. Så vi frågade om vi fick adoptera honom och vi vart godkända. Så nu har våran stora goding fått sällskap av ett yrväder :) Ska se om jag kan få en bra bild på dem :)

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite till. Ha en bra dag.
Kram
Ingela

måndag 1 april 2013

Konstrunda dag 4

Vart liten tur med min dotter, min pappa och styvmor. Många fina tavlor och en del inte så fina. Tur att smaken är som baken :)
Nu hoppas jag på att jag vinner en av vinsterna i lotteriet så att man kanske får hem en fin tavla.
Har varit en underbar påsk men denna vecka som kommer är det ingen vila eller ro på. Har en hel del att plugga plus att jag måste baka en del. Min kära make fyller 40 den 4 april så nästa helg så kommer folk komma både lördag och söndag.

På lördag så ska jag även iväg och skriva högskoleprovet. Lite nervös är jag men det kommer nog att gå bra.
Nej nu ska jag luta mig tillbaka och titta lite tv medans jag stickar lite.
Ha en bra kväll.
Kram Ingela