tisdag 31 januari 2012

Kavalkad av FOs

Har lovat att visa vad jag har hållit på med när jag nu inte har bloggat så mycket. Än så länge har detta blivit färdigt iår.

Denna vart jag klar med uppe i stugan våran på fjället. Även ett par raggsocker till min dotter som tyvärr inte har hamnat på bild än. Nandi älskar sin nya tröja. När jag tar fram den kommer hon lydigt fram och sticker in huvudet.


Även klar med denna sjal som Anita Grahn har gjort mönstret till.  Rolig att göra även fast den hade sönder min 3 mm knit pro .
 Sen var det mitt sommalinne. Hur jag än tittade och letade så hittade jag inte felet men fel var det i den. Plus att garnet inte räckte. Så jag repa upp den.


För några dagar sedan vart jag klar med mina orangespräckliga nutkins. Kul och enkelt mönster. Och nu ikväll vart jag klar med mina Sticka! kal sockor. Gillade även detta mönster.

Det var nog allt tror jag. Det som nu finns på mina stickor är två mystery sockor, en citron och ett nytt linne som ska bli klart. Får väl se om det blir nån kavalkad igen i februari eller om jag är duktig och bloggar bättre.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar