onsdag 24 december 2014

Julaftonskväll

Nu sitter jag och myser i min stickfåtölj efter att ha haft en helt underbar julafton. Till att börja med kom min älskade kamrat (även kallad systerfru) igår med sin dotter och vi hade en mysig kväll med glögg, whisky, pussel och en massa härligt prat. Hon och dottern sov kvar och vart sedan hemskjutsade av mannen i familjen.

Sen blev det en massa matfixande och titta på Kalle på tv. Efter en massa gott så blev det så dags för julklappsutdelning. Många glada miner och "Tack", "Åhhh precis vad jag önska mig" så sitter jag ner och bara njuter. Har en kopp kaffe och en liten god julwhisky i glaset. Ska strax ta upp stickningen igen och bara fortsätta njuta av kvällen.

Har tittat runt lite på nätet och sett att en del har skrivit upp sina UFOs på en lista och bestämt att den högen ska minskas. Tänker också göra en sådan lista och se själv om det blir fler eller färre vid nästa års slut. Måste ha något som sporrar mig. Är en obota startis och lider mycket av SSS (second sock sundrom). Hade varit bra om jag varit enbent men nu är jag ju inte det. Ska skärpa till mig med mina saker. Måste försöka i alla fall. Så min lista kommer att dyka upp här strax på bloggen. Ska försöka sätta den så att jag ser den hela tiden och sen skriva klar när det är färdiga. är det några fler som vill göra  det så kör i vind. Bara kul om man är fler som kanske kan peppa varandra :)

Nu ska jag sjunka ner med in härliga skira sjal Fylleryd som jag har kommit en bit på. Bild kommer senare.
Ha en fortsatt underbar jul och njut av den tid vi har.
Kram
Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar