fredag 5 augusti 2011

Vart man har sin hobby

Har spanat lite på hur mycket garn och annat som ni alla trevliga hantverkare har där ute. Är avis på de flesta. Ni har egna rum för era hobbys och massor och då menar jag massor av garn. Själv så får jag ha lite här och där i hemmet. Kan ju tyvärr inte skicka ut nått av mina barn (fast ibland har man lust) för att få ett rum.
På övervåningen står en av mina spinrockar (har två) och min än så länge tomma vävstol. Den saknar lattor och min kära far som är duktig snickare ska fixa det åt mig. Bakom ser man min symaskin som står på en hörna av vårat stora skrivbord. Den slåss om plats med ungarnas leksaker och två datorer.
Här är min andra vävstol. Den står i ett litet rum utanför garaget. Tyvärr saknas det lite lister så det drar hemskt därute. Och i hyllorna har jag mina klippta tygtrasor. Samt att jag ser att min man har kommit in med sin hobby där också....hmmm. Har en mattväv i den. Snart klar med tredje mattan och då ska mellansonen (9 år) väva lite.
Här sitter jag i vardagsrummet och stickar, virkar och broderar.
Här är en del av mitt garnlager. Har lite påsar och låddor med garn. Inte fulla än men jag jobbar på det.
Här har jag mina andra garner. Inte allt för bra ordning. Måste fixa till det så att jag hittar lite bättre. Nu har jag visat mina små ställen. Skulle vara roligare att ha allt på samma ställe. Jobbigt att flytta runt för att kunna göra saker.

Och jag glömde visst en sak. Lite mer garn har hittat hem till mig :) Dels från beställning på nätet och dels från semester med min man där han har fått gå i vapenbutiker och jag har klappat garn :)
Ha en underbar dag.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar