måndag 19 september 2011

Byteskompis och lite annat...

Nu har jag fått reda på vem som är min byteskompis i sockgarnsbytet. Ska bli spännande. Första gången jag är med och jag hoppas att jag gör bra ifrån mig. Ska spana på kompisens sida och leta lite mer ledtråd om vad hon kan tänkas vilja ha.

I helgen som va så satt jag hemma och klappa mitt nya garn som inhandlades i Borås på vävmässan i fredags. Kom hem med nästan 6 hekto Aade lang garn. Har spanat in ett mönster på ravelry som jag vill testa. Hade spanat vad jag behövde och tänkte att man kanske hade turen på sin sida. Och det hade jag., Visseligen hade jag blandat ihop meter och hekto men vad gör det, kan alltid hitta på nått annat roligt att göra av resten av garnet ;)

Idag så var jag tillbaka till mitt nya projektjobb. Va kul att träffa alla igen. Och sammtidigt så fråga de mig ifall jag hade lust att fortsätta jobba på ett till projekt efter att denna tar slut sista oktober. Självklart sa jag Ja. Hellre nått litet att göra än att gå arbetslös. Men jag oroar mig inte. Vet fortfarande inte vad jag vill göra. Vet inte om jag ska sadla om eller fortsätta i samma bana. Jag och min man har till och med diskuterat dock på skoj om vi skulle flytta och börja om båda två men jag vet inte. Känns lite skrämmande men spännande. Är dubbel. Men vi måste även tänka på våra barn. Kan inte åka hur som helst.

Oj denna gång vart det inte så mycket om garn och stickning. Hmmm behövde kanske skriva av mig lite. Ja ja hoppas ni inte somna av tristess :)
Bild på mina förvärv i fredags kommer lite senare. Inte hunnit fixa foto osv.
Ha en underbar kväll alla mysiga bloggare.
Over and out.

2 kommentarer:

  1. Tack så jättemycket för garnet. Kul att du hittade detaljen med fisket. Hoppas att jag snart kommer ut på flugfiske igen, köpte vadare förra veckan och jag kommer få ett flugspö av sambon när jag fyller år. Många kramar från Paulina

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillade paketet. Försökte luska lite på nått som inte hade med garn att göra. Tyvärr kan jag inte så mycket om höns så då fick det bli fiske som jag oxå gillar :) Lycka till med dem. Hoppas att du får mycket med fisk på dem.

    SvaraRadera