måndag 22 april 2013

När det inte blir som man tänkt...

Ja dagen har inte börjat allt för bra idag. Lite sena i morse när jag skulle lämna minsta barnet på fritis. Sen bar det av i full fart till akademiska i Uppsala med mellanbarnet för att han ska få sin spruta som han ska ta ett år eftersom han har hamnat för tidigt i puberteten. När vi väl kommeer dit så anmäler jag oss och vi får gå och sätta oss och vänta.
En sköterska kommer fram och frågar om vi har sprutan med oss. Vad? Vilken spruta? Det visar sig att det blivit lite miss i komunikationen och vi hade missat att hämta sprutan. Eftersom det är en ovanlig spruta så tar det några dagar innan den är hemma. Så jag fick packa ihop mig och sonen och åka till ingång 70. Gå till apoteket och beställa sprutan. Den kommer senare i veckan så nu ska jag fixa en ny tid till läkaren och spruttagning.
Denna vecka är full av olika besök. På onsdag ska nya hunden till vetrinären och få spruta, torsdag ska minsta till tandläkaren och på fredag ska jag se om min sköldkörtel har växt eller inte. Har ju visat sig att jag har cellförändringar i den. Jaja det är sånt som händer. Ska även försöka hinna med ett engelska prov i veckan plus att jag ska jobba på fredag och lördag. Så denna vecka är det fullt ös. Men det kommer nog att gå.
På stickfronten går det lite sisådär. Tar nått varv i taget på en eller flera stickningar. Måste nog försöka på allvar att få loss lite stickor. Måste bli färdig med några stickningar så att det inte blir några ufos.
Nej nu ska jag ta det lungt med en kopp kaffe och lite stickning.
Ha det så bra.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar